Személyes semlegesítés

  • A személyes ellentételezéshez, kérjük töltse ki az alábbi információkat. Kapni fog egy proforma (díjbekérő) számlát a megadott e-mail címre, mely alapján a kiválasztott összeget teljesítheti bankártyás (PayPal), banki befizetéssel, vagy átutalással. Elkészítése előtt telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot egy rövid egyeztetésre.
  • Az összeg megfizetését követően küldjük az IGAZOLÁST A SEMLEGESÍTÉSRŐL, a számlát, és a logót amit használhat az aktuális évben.
  • Mindeközben elvégezzük az Ön életviteléből adódó üvegházhatású gázok kiegyenlítését, nemzetközi nyilvántartásból származó voluntary carbon unit(ok), VCU(-k) felhasználásával, és a nyilvános regisztrációs rendszerben történő rögzítéssel.
* kötelezően kitöltendő mező
 i – Klímavédelmi oktatás hozzájárulás

Ezzel az adománnyal, támogatják az oktatási munkáját az iCC-nek, melyet különböző iskolaprogramokkal végeznek a BOCS Civilizációtervezés Alapítvánnyal közösen Magyarországon. Ezek az otatási programok adják a tudást, érzékennyé és mozgósíthatóvá teszi az embereket a Földön, és biztosítja a nemzetközi hálózatok létrejöttét a következő generációk számára. A Klímavédelmi Oktatási Projektek a nagylelkű adományokkal indíthatóvá válik és akkor lehetséges, ha bízik abban, hogy folytatjuk az intézmények, cégek és magánszemélyek számára.
További információ >>

Személyes semlegesítés | iCC - Personal CarbonOffset

 

A regisztráció tartalmazza:

A projekt CO2-csökkentése révén a CO2 megváltás megfelel az Ön személyének egy évre történő CO2 kibocsátásával.

Használhatja az ikont a honlapon (beállíthatja színét és a méretét).

Személyes semlegesítés | iCC - Personal CarbonOffset

Tanúsítványt kap a személyes CO2e ellentételezésről, amit megjeleníthet akár a személyes honlapján vagy valamelyik közösségi oldalán.

Tanúsítványokat kaphat akár több nyelven.

Hozzájárult a klímavédelmi projektekhez.

Ingyenes technikai támogatást vehet igénybe.

A webhelye linkje szerepel több hálózati helyünkön, így a látogatók jobban megismerik.

Jelszót kap és letöltheti a “Prioritások az Aktív Cselekvéshez” dokumentumot.